Rust zacht vriend!

Zeer geachte relatie,

Zoals u ongetwijfeld heeft vernomen, is mijn collega en zeer goede vriend Edwin Bond januari jl. helaas plotseling overleden. Naast het verdriet voor familie en nabestaanden was er natuurlijk ook de zorg voor het bedrijf van Edwin, Edwin Bond Salaris.

Continuering salarisverwerking

U heeft uw salarisverwerking aan Edwin toevertrouwd en heeft de afgelopen weken uw salarisverwerking ontvangen van onze collega’s van Advado, die de verloning tijdelijk hebben waargenomen in de personen van Rick en Rob van Doorn. Hiervoor is gekozen om de nabestaanden de tijd te geven om met mij de overname van het bedrijf van Edwin rond te maken en met spoed een nieuwe vestiging te openen in Volendam waar de lonen van Edwins klanten gedraaid kunnen worden. Deze vestiging is reeds geopend aan de Julianaweg 208-C te Volendam.

Helaas heeft deze verdrietige, onzekere en zeer drukke tijd geleid tot een stilte in de communicatie vanuit onze kant. Dat heeft natuurlijk zijn redenen. Ten eerste is de overname pas zeer kort geleden rond gekomen en daarna was het een enorme klus om een nieuw kantoor op te zetten en alle wensen/eisen en wetenswaardigheden van alle klanten te inventariseren. 

Persoonlijke noot

Als persoonlijke noot zou ik graag willen toevoegen dat ik grote dankbaarheid verschuldigd ben aan de mannen en vrouwen van TJC Consultancy en de heren van Advado. Zonder hun steun en oneindige geduld en begrip zou de overname nooit op zo’n korte termijn tot stand kunnen hebben komen. Ook dank ik mijn eigen team voor hun enorme inzet om Edwin Bond Salaris over te zetten naar Runderkamp & Van Duren. Boven alles wil ik u als klant enorm bedanken voor uw geduld en begrip. Het uitblijven van communicatie is wellicht begrijpelijk, maar voor u als klant ook een flinke frustratie. Wij bieden u daarvoor onze oprechte excuses aan. We zullen er in de komende tijd alles aan doen om u als klant de vertrouwde en persoonlijke service en kwaliteit te bieden zoals Edwin dat ook deed en u daarmee belonen voor uw loyaliteit naar Edwin.

Wij danken u nogmaals voor uw geduld en begrip en kijken uit naar een mooie, vruchtbare samenwerking!

Hartelijke groet,
Hein Runderkamp - Partner 
Robert Lupker - Vestigingsmanager

Julianaweg 208-C
1131 DL  Volendam
0299-224600
​info@rvdvolendam.nl

Salarisportaal

Wij maken gebruik van een overzichtelijk portaal waarop periodiek alle door u gewenste salarisoverzichten worden geplaatst op de door u gewenste datum
Lees verder 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van Edwin Bond Salaris?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!